Bébi első magassarkúja félévesen kell

Ha egy nőt egyszer elkap a bébi-láz, ott nincs megállás. Ilyenkor gyakorlatilag teljesen mindegy, milyen babacucc kerül elénk, aranyos rugdalózók, apró cipők, fodros ruhácskák vagy épp konkrétan egy grüberlis baba, mintha csak mézesmadzagot húztak volna el előttünk. Hajlamosak vagyunk még a legelvetemültebb reklámfogásoknak is bedőlni és bizony előfordul, hogy megveszünk egy halom hasznavehetetlen cuccot. Persze mindez még így is a józan ész határain belül mozog. A bébi magassarkú azonban finoman szólva is határeset. Ez a felettébb különös darab rendesen megosztja az olvasókat a különböző babablogokon. Vannak, akik szerint nem lehet elég korán kezdeni a divatozást és a magassarkú topánkák tündériek, mások úgy vélik, ez nevetséges, felháborító és főleg: pénzkidobás.

A Heelarious (a heel, mint sarok és hilarious, mint mulatságos angol szavak összeolvasztása) névre hallgató bébicipőket az alábbi használati utasítással árulják: „FIGYELMEZTETÉS! Szélsőséges mosolygást és hisztérikus nevetést okozhat”. A cipőket 0-6 hónapos babáknak tervezték és mivel a sarokrészük puha, így járni nem is lehet bennük. Ilyen korban egy baba élete egyébként is leginkább a mama cicije körül forog, nemhogy divatra és magassarkú cipellőkre nem gondol még, de járásra se nagyon. Így nagy valószínűséggel az is hidegen hagyja, mi van a lábán. Vagyis legfeljebb a mamák, illetve a babákat időről-időre letámadó, gügyögő emberek mosolygásáról beszélhetünk.

A $35-ért árult cipőket állítólag olyan hírességek is imádják, mint Nicole Richie, Tori Spelling, Lisa-Marie Presley és Minnie Driver. Ön mit gondol? Bébi magassarkú: mulatságos vagy bicskanyitogató?

(Kép: Heelarious és Northfoto)

Oszd meg másokkal is!

Az oldalról ajánljuk

Érdekességek