Divathírhármas: Manson exei klónozva, Madonna LV-kapmányban, még csoki!

1. A legutóbbi szakítás óta Marilyn Manson exei egyre jobban hasonlítanak egymásra - csodálkozott el a világsajtó, amikor a fent balról látható Evan Rachel Wood legutóbb nyilvánosan megjelent. A haját már jó ideje hollófeketén hordja ő is, de most a szín mellett a fazonnal, sőt a sminkkel is a sokkrokker előző exét, Dita Von Teese-t idézi. (Igaz, az is lehet, hogy végül mégse szakítottak.) Mindenesetre úgy tűnik, Marilyn Manson mindenkiből ugyanazt hozza ki. Be kell vallanunk, hogy ezt az ötletet innen nyúltuk, de szerintem nálunk kicsit jobbak hozzá a képek.

A hajtás után elújságoljuk továbbá, hogy Madonnát nemsokára a Louis Vuitton modelljeként láthatjuk viszont és mutatunk egy újabb szexi és pazar galériát, amiben az ehető csokoládéból készült ruhák vannak.

2. Madonnát nemsokára a Louis Vuitton modelljeként láthatjuk viszont.

3. Íme egy újabb szexi és pazar galéria, amiben az ehető csokoládéból készült ruhák vannak.

(A kettes ponttal kapcsolatban sajnos többet egyelőre még nem lehet tudni, és mintha ez sem lenne még 100%-ig biztos, mindenesetre ha tényleg bejön, akkor a 2009. tavasz-nyári Louis Vuitton kampány készül majd Madonnával és valószínűleg a popkirálynőt már jól ismerő Mert Alas és Marcus Piggott lesznek a fotósok. A galériában látható divatbemutatót pedig New Yorkban tartották a múlt héten a 11. "Annual Chocolate Show" keretében. A csokoládé állítólag össze van szőve a textillel, Párizsból érkezett a tengerentúlra, tehát dícséretes módon eddig még senki nem falta fel a kollekciót.)

Oszd meg másokkal is!
Mustra