Egy férfi hordhat virágosat?

Hétvégén tőlem teljesen szokatlanul és véletlenül hamburgereztünk. Egy zokni,-mandzsettagomb,- ing,- és autófétisiszta barátom csodaszép kombinációban jött, a passzoló zokni-mandzsettagombjának származási helye posztírásra ihletett.

duchamp 001

Civilben férfi ingekkel foglalkozom, bátran kijelenthetem mi az atombiztos befutó itthon: ing nem feltűnő alapanyból, nyakkendőből csíkos, esetleg aprómintás, a mandzsettagomb sima fém. Ha aznap elég erőszakos vagyok és át tudom lelkesülni a virágos nyakkendőt a rosszallóan néző pasinál, na az kivételes eset. Néha sikerül, főleg idősebbeknél.

A színesebb holmi esetileg sikeres, de akkor nagyon, újabban egyre többen megörülnek egy virágos gallérbelsőnek, keresik a rózsaszínt, van változás, most pedig felvázolnék egy lehetséges szivárványos jövőt. Alig várom.

A világ legállatabb üzletéről van szó, a londoni Duchamp-ról, és nem tudom eldönteni, hogy most akarok nagyon gazdag londoni férfi lenni, vagy inkább pár év múlva egy ilyen üzletet nyitnék Pesten. A dizájn zseniális, a legaktuálisabb virágos-törökmintásban hozzák össze a kiegészítőket. Inget passzítanak mandzsettagombbal, nyakkendővel, zoknival és alsónadrággal. Gyönyörűek, mert a kifogástalan kidolgozás és alapanyag mindent megenged. Inspiráló, lelkesítő termékek.

Gyönyörködjenek Önök is minigalériánkban, a Duchamp webshop sajnos csak Angliába szállít, de ha Londonban járnak, vagy Dubaiban, ne hagyják ki az üzletet. Az árak pont olyanok, amire a képek alapján számít az ember.

Apróbetűs mellékes az aktuális férfi apróáru trendről: Nyakkendőből klasszikus vonalon az apró mintás, pöttyös megy, vagányban a virágos, törökmintás. Csíkos most nem annyira. Menő színek a lila, narancs, rózsaszín és az örök kék, lehetőleg erős árnyalatban, semmi pasztell, vagy fagyi. Az inganyagok inkább csíkosak, de a brokát se ciki.

Oszd meg másokkal is!
Mustra