Milyen ruhában menjünk a Szigetre?

Fontos, hogy ne csak kényelmesen érezd magad, de dögösen is nézz ki - hirdeti a Levi's, miután megalkotta a fesztiválozók kollekcióját.

Habár az idei Sziget Fesztivál már túl van a mínusz egyedik és nulladik nap kihívásain, a Levi's úgy gondolta, tényleg divat a fesztiválozás és még nem késő, hogy bemutassa, tervezői milyen szetteket alkottak meg a fesztiválozók számára. „Függetlenül attól, hogy több száz kilométert utazol vonattal vagy BKV-val érkezel a fesztiválra, fontos, hogy ne csak kényelmesen érezd magad, de dögösen is nézz ki”- hirdetik sajtóközleményükben. A kollekció nemzetközi, de a galériát látva elhittük, hogy a tervezők jártak már életükben több napos zenei fesztiválon (és az nem kizárólag a Balaton Sound Finnlandia koktélozója volt, ahol a lányok homokba süppedt magassarkújából lehetett egyoldalú képet kapni a trendekről). A közleményírásban még fejlődhetnek, hogy az is kitérjen több körülményre, amire egy fesztiválozó számíthat: például hőségre-porra, vagy hidegre-esőre-sárra.

„Egy farmernadrág az alapfelszerelés része, így ezt nem is emeljük ki külön, ezért a legfontosabb tanácsunk: ne felejtsd otthon a farmerdzsekidet. Hidd el, ez a hosszú ujjú felső jó szolgálatot tesz a hűvös reggeleken, ha fáznál, a forró délutánokon pedig igazán kényelmes párna lehet belőle, amikor kiültök a fűre zenét hallgatni.”

„Hasonlóan sokoldalú lehet egy kockás ing is, hiszen kényelmes viselet és még derékra kötve is divatos. Jól jön még persze néhány póló, egy melegebb pulcsi, és gyakorlatilag kész is vagy.” Azért a gumicsizmát még megemlítjük. A 2007-es év slágerdarabja volt a Szigeten, és miután napokig esett az eső, a fesztiválra települt bazárok szombat estére nagyobb készletet rendeltek maguknak. Megjelentek a gumicsizmaüzérek is, akik a Hajógyári szigethez közeli Auchan áruházban körülbelül 2500 forintért vásárolt csizmákat a fesztivál területén 1-2 ezer forinttal drágábban próbálták eladni. Érdemes inkább a fesztiválon kívül beszerezni, idén is várható eső.

Mivel a közlemény igen szűkszavú, mondják meg önök, mi a legjobb viselet a Szigeten!

Oszd meg másokkal is!
Mustra