Kate Moss stílusváltása: cigánylányként pózolt a V magazinnak

article-1210171-063D3B5A000005DC-307 306x597

A V magazin bikinis különszámában is pózoló Kate Moss annak ellenére, hogy hozzá van szokva a luxuskörülményekhez, a kiadvány egyik új fotósorozatának készítésekor mégsem ragaszkodott ötcsillagos szállodához. Csak egy saját, puccos lakókocsira tartott igényt – írja a Daily Mail. Moss úgy tett, mintha belekóstolt volna egy csapat vándor életmódot folytató roma életébe. A két napig tartó fotózás alatt a romák ideiglenes táborhelyén lakott, táncolt és énekelt is velük.

A brit szupermodell a fotókon többek között hippiként pózol egy, a vándorok által használatos lakókocsiban, de persze a rend kedvéért félmeztelenül is készült róla kép. A fotózás hangulata ellenére a Moss által viselt ruhákat természetesen olcsónak cseppet sem mondható divatcégek és tervezők jegyzik, így például a Kenzo, a Dsquared, a Stefanel, Isabel Marant vagy John Galliano kreációit is láthatjuk a képeken. A képeket egyébként még májusban készítette Iain McKell fotós Karen Langley stylist közreműködésével a somerseti Shepton Mallet városa mellett.

Mindeközben a modell tizenegyedik kollekcióját dobta piacra a brit Topshop nevű üzletlánc, aminek tervezésekor Moss célja egy kifinomultabb stílus megalkotása volt. Az őszi ruhák között fellelhetünk flitterekkel díszített dzsekiket, ruhákat és kardigánokat, valamint a 70-es évek által ihletett darabokat. Moss stílusa ezalkalommal a megszokottnál felnőttesebbnek tűnik, amit a kollekcióban megtalálható kényelmes kardigánok is bizonyítanak. Kate úgy nyilatkozott, hogy most inkább egy eklektikus, régi időket felelevenítő és ötletes darabokból álló 2009-es őszi-téli kollekciót szeretett volna megalkotni.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek