Madonna dominaruhás Catherine Deneuve-vé alakult

Kattintson Madonnáért!

Az állandóan megújuló énekesnő nemrég fejezte be a rekord összeget hozó Sweet & Sticky koncerturnéját, és elérkezettnek látta az időt arra is, hogy a próbák és koncertek után állandóan lelapult és csatakos haját kissé rendbe szedje. Madonnát, aki pályafutása során már számtalan új trendet teremtett, de hírességeket is lemásolt, ezúttal Catherine Deneuve ihlette meg.

Madonna már az MTV díjátadóján is feltupírozott hajjal jelent meg, és hogy ne keverjék össze a Nap szépe című filmben nagyot alakító francia színésznővel, a trendeknek megfelelő combközépig érő csizmát és átlátszó kabátot viselt. Ezután szintén teljesen feketében jelent meg Marc Jacobs divatbemutatóján, igaz ezúttal rövid bőrkabátot és csipkés miniszoknyát választott a csizmájához és kísérőjéhez, Jesus Luzhoz.

cusl09 winslet0812

Catherine Deneuve és a Nap szépe című film egyébként az utóbbi időben nem most bukkant fel először. A Vanity Fair tavaly novemberben készített egy fotósorozatot Kate Winslettel, aki szintén Deneuve-nek volt beöltöztetve. Ezek után még komolyabban kell vennünk azt az elméletet, mely szerint Madonna tényleg egyre jobban hasonlít Winsletre.

Oszd meg másokkal is!
Mustra