Jennifer Lopez Victoria Beckham hátul cipzáras ruháját viselte

Az énekesnő washingtoni kiruccanására Victoria Beckham legújabb, 2010-es tavaszi kollekciójából választott magának egy ruhát, derült ki a Daily Mail cikkéből. Jennifer Lopez egy szűk, térd alá érő, hátul cipzáras ruhában és egy színben hozzá passzoló Christian Louboutin cipőben jelent meg egy találkozón, mellyel valószínűleg azt szerette volna sugallni, Beckhamné nem is olyan rossz tervező, mint amilyennek gondoljuk.

Ebben mindössze annyi a meglepő, hogy Victoria Beckham négy nappal a 2010-es tavaszi kollekciója bemutatója után már biztosított egy darabot ruháiból Lopez számára. Mondjuk két éve arról is szó volt, közösen alapítanak egy divatcéget, ám úgy tűnik, hogy a saját márkáját leépítő Lopez kénytelen Beckhamné ruháiból válogatni.

bec451

Ez utóbbi, vagyis Victoria Beckham új kollekciója egyébként tökéletesen tükrözi a focistafeleség öltözködési stílusát: a ruhák annyira szűkek, hogy lépni és lélegezni sem lehetbenne. Mindenesetre a harmadik bemutatója sikert aratott. A szakma is arra a következtetésre jutott, Beckham ért a divathoz, és most már sikerül olyan ruhákat tervez(tet)nie, melyik őt jellemzik, de egyúttal a divatot is követik. A kollekció darabjaiért mindenesetre borsos árat kér, egy ruha nagyjából 3900 fontba (1,25 millió forint) kerül.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek