Carter doki felesége volt, divatikon lesz

Thandie Newton arca a szélesebb közönség számára akkor vált igazán ismertté, amikor a zimbabwei felmenőkkel is rendelkező angol színésznő két éven keresztül Carter doki szerelmét, majd feleségét játszotta a Vészhelyzetben. Közben-utána a hölgy bíztató mozikarrierbe kezdett, olyan filmekkel, mint a Mission: Impossible II vagy az Ütközések.

Legközelebb a 2012 című katasztrófa-sci-fiben láthatjuk majd, és ennek premierjén jelent meg Newton a fent látható ruhában. A nagy, növényi mintákkal dekorált, fekete-fehér ruhát Prabal Gurung tervezte a jövő nyárra, akinek remekbeszabott kreációiból egyre több celeb válogat magának az utóbbi időben.

De Newton nem csak Prabal Gurung ruháiban néz ki fantasztikusan. Szinte hihetetlen, de még egyszer sem írtunk róla, így aztán most a színésznőt választottam a hét elképesztően öltözködő celebjének.

Thandie Newton mindig ragyog, mindig más és mindig gyönyörű. Ő az a típus, aki könnyedén izgalmas tud maradni anélkül, hogy túlzásokba esne. Nem ijed meg a formáktól és a színektől, de természetes szépségét mindig csak a megfelelő mennyiségű díszítéssel egészíti ki.

De az áradozást most már folytassa ön a kommentekben - ha inspirációra van szüksége, lapozza végig a galériát!

Oszd meg másokkal is!
Mustra