Egy kövér, de elegáns punk, narancssárga hajjal

A hét elképesztően öltözködő celebje címke alatt mindig olyan személyiségeket veszünk elő, akikről már régóta szólni szeretnénk, de valahogy sose csinálnak semmi olyat, ami apropóval szolgálhatna ahhoz, hogy hírt adjunk róluk. Csak folyamatosan és egyenletesen elképesztőek.

Beth Ditto, a Gossip című rockzenekar énekesnője pontosan ilyen. Amikor 2007-ben világhíres lett, meg lehetett írni azt, hogy létezik, és hogy leszbikusságával vagy kövérségével kapcsolatban üdítően harciasakat nyilatkozik. Azóta a nyilatkozatai egyre kevésbé hatnak az újdonság erejével, így Ditto azzal került vissza idén év elején a rivaldafénybe, hogy a Love magazint az ő meztelen fotójával indították útjára. Együttese nem sokkal később új nagylemezt is megjelentetett, az énekesnő haja pedig közben feketéről narancssárgává változott.

És amint azt galériánk képei is mutatják, az öltözködés terén Beth Ditto tényleg egyáltalán nem szürkült el. Trendet ugyan nem sikerült beindítania, hiszen több színesen, tenyérbemászóan és néha mégis kifejezetten elegánsan öltöző kövér nő azóta sem jelent meg a médiában. De továbbra is van ő, aki teljesen mástól és máshogy néz ki jól, mint amihez az ember hozzá van szokva.

Összességében nem feltétlenül kellemes élmény Beth Dittóval, vagy az ő képmásával találkozni, de arra mindenképpen jó, hogy az embert kicsit kizökkentse a hétköznapokból. A hétköznapi szépségek világából, már ha van ilyen.

Kíváncsian várjuk, férfiban fel fog-e valaha tűnni egy hasonlóan őrült, bátor és túlsúlyos, de egyéni stílussal rendelkező celeb.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek