Gisele Bündchen két hónappal szülés után munkába áll

gis250

A szupermodell két hónappal Tom Bradyvel közös kisfia születése után készít fotósorozatot, írja a People magazin.

Gisele Bündchen egy brazil sportruházati cégnek, a Colccinak készít reklámfotókat David Sims közreműködésével, a fotózás a hónap végén lesz Beantownban. „Január végén csinálja meg a képeket a Colcci téli kollekciójához” – nyilatkozta a brazil cég egyik munkatársa, aki természetesen kiemelte, bizony, ezek lesznek az első fotók a modellról, mióta világra hozta Benjamin nevű gyermekét.

Attól persze nem kell tartanunk, hogy Gisele Bündchenen találunk majd a terhessége után felesleges kilókat, hiszen Heidi Klum óta jól tudjuk, a szupermodellek szupergénekkel rendelkeznek, és hetek alatt leadják azokat a kilókat, amiket másnak hónapok alatt is alig sikerül.

gis251

Azonban, ha valamilyen rejtélyes okból nem sikerült volna a kilóktól megszabadulnia, az sem lenne nagy katasztrófa, hiszen a magánéletének védelmére hivatkozva a London Fog számára készített kampányfotók készítésekor kikötötte, a képek csak akkor kerülhetnek nyilvánosságra, ha leretusálják a gömbölyödő hasát. Valamint az olasz Vogue számára készített twitteres Steven Meisel-képeken is kitakarta alakját, tovább hirdetve: a magánélet gyönyörű.

Persze az ilyen elzárkózás után nem csoda, ha minden pénzre vágyó barát hajlandó nyilatkozni az évtized 30 legjobb modelljei közé beválogatott Bündchen életéről. „néhány szerződésétől eltekintve, valószínűleg szüntet tart az új évében. De miért is ne? Rengeteg pénze van, és egy gazdag, elképesztő férje, akit imád és nagy családot és sok gyereket akar, így miért ne?” – tette fel a kérdést a visszavonulással kapcsolatban a jól értesült barát.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek