Victoria Beckham nem várt sikert aratott ruháival

Úgy tűnik, kifejezetten megérte végigülni annyi divatbemutatót, létrehozni egy farmermárkát, és folyamatosan tűrni a kritizálást, ugyanis Victoria Beckham legújabb bemutatóján végre valahára sikert aratott. A 2010 őszi/téli kollekciója ugyanis csupa pozitív kritikát kapott.

A brit Vogue egyszerűen gyönyörű kollekciónak titulálta a harmincas évek Dick Tracy képregénye által ihletett ruhákat, a Wall Street Journal a kreációk kézműves munkájától ájult el, míg a Style.com kritikusa egyenesen kijelentette, egyetlen rossz ruhát sem látott a New York-i bemutatón.

Mondhatnánk, a kritikusok általában nem éppen a tömeg véleményét képviselik, de már a hírességek (Jennifer Hudson, Heidi Klum, Jennifer Lopez) is egyre gyakrabban jelennek meg Victoria Beckham kreációban, és sosem az volt a visszhang, hogy mennyire szörnyen néztek ki.

Azt persze pontosan senki sem határozta meg, mi a kollekció sikerének titka. Szerintünk az egyszerű, ám mégis némi rafinériát is felmutató szabás, és talán a való életben is viselhető darabokban rejlik a megoldás. Önök mit gondolnak, minek köszönhető a váratlan siker?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek