Kelly Osbourne tagadja, hogy plasztikáztatott volna

Nyilván nem sokan vannak olvasóink között, akik napról napra, hétről hétre figyelemmel kísérik Kelly Osbourne életét, de ha valaki véletlenül mégis ezt tette volna, annak már biztosan feltűnt, hogy a rocksztárgyerek szép lassan fogyatkozik. Aki viszont nem napról napra, hétről hétre kíséri őt figyelemmel, hanem mondjuk csak az alábbi két fotót látja, annak esetleg az tűnik föl, mintha Osbourne nem is olyan lassan fogyatkozna.

Kelly Osbourne 10 hónappal ezelőtt és most
Kelly Osbourne 10 hónappal ezelőtt és most

Az énekesnő azt mondja, 160 centis testmagasságához az utóbbi egy évben csaknem húsz kilót adott le. A nemrégiben készült fotókon szinte rá se lehet ismerni, és amint az ilyenkor lenni szokott, rögtön felröppent a pletyka, hogy nyilván valami orvosi beavatkozással érte el ezt a drasztikus változást.

Tavaly április végén a US Weekly partiján
Tavaly április végén a US Weekly partiján

Erre reagálva Osbourne a Closer magazin hasábjain azt válaszolta, hogy életében nem járt plasztikai sebésznél, csak amikor édesanyját kísérte el. "Nem zárom ki, hogy plasztikáztatok majd, ha idősebb leszek, de most korábbi függőségeim miatt akkor se lehetne, ha akarnám - nem szedhetem be azokat a gyógyszereket, amiket egy ilyen műtétnél adnak" - írta. Arra is rámutatott, hogy a hagyományos diétával és mozgással elért fogyás során az arcáról is lement a fölösleg, ezért néz ki most annyira máshogy, mint egy évvel ezelőtt.

Jeremy Scott divatbemutatóján idén februárban
Jeremy Scott divatbemutatóján idén februárban
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek