Ha Kim Kardashian segge jó, akkor Jessica Simpsoné miért nem?

Kim Kardashian valóságshow-szereplőként vált ismertté, és az utóbbi időben gyakran a Jennifer Lopezéhez hasonló feneke miatt emlékeznek meg róla.

Kardashian legutóbb Sherman Oaksban reklámozott egy fogyókúrás készítményt, és az eseményre egy magas derekú, szűk farmerben érkezett. A modellként is tevékenykedő híresség választását a legtöbb divattal vagy éppen celebekkel foglalkozó oldal pozitív döntésként értékelte, holott tavaly Jessica Simpsont egy hasonló farmerért ízekre szedték.

popo1

Simpson egy koncerten lépett fel tavaly a nagymamásnak titulált nadrágban – ami Kardashian nadrágjától csupán annyiban tér el, hogy nem szűk a szára -, és a korábbi önmagához képest volt rajta jó néhány plusz kiló. Azonban hiába nyújtott hasonló látványt a hátsója, mint most Kardashiané, neki mégis negatív kritika jutott. Ráadásul az ominózus koncert után sorozatosan piszkálták Simpsont a súlya miatt, aki éppen ezért egy realityt készített a Szépség ára címmel.

popo2

Önök szerint tényleg ekkora különbség van a két híresség között? Tényleg jogosan piszkálják Jessica Simpsont, és Kim Kardashian valóban dögösebb? Írják meg véleményüket kommentjeikben.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek