Szupermodellek, akik mellett elmennénk az utcán

Ki a legátlagosabb?

Agyness Deyn a models.com szerint jelenleg a világ tizenkettedik legjobb modellje, de ha éppen nincs szépen felöltöztetve és kisminkelve, az embernek fel sem tűnik. A Daily Mail a modellről készült néhány fürdőruhás kép után ragadtatta magát arra a kijelentésre, hogy a strandon a férfiak nem fordulnának Deyn után, amiben nagyjából igaza is van, viszont nem Deyn az egyetlen olyan borzasztóan ismert modell, aki nem valami feltűnő.

Agyness Deyn
Agyness Deyn

A models.com modellistáját böngészve találunk néhány szereplőt, akik Deynhez hasonlóan egészen hétköznapian néznek ki, ha éppen nem a kifutókon vannak. Nehéz lenne megmondani róluk, hogy foglalkozásukat tekintve szupermodellek.

Az igazán kurrens modelleknél maradva például Natalia Vodianovát említhetjük meg. Az orosz származású 28 éves modell a Top Icons, igazi nagyágyúkat gyűjtő listáján a harmadik. A legnagyobb cégeknek dolgozott, Calvin Kleinnek, a Louis Vuittonnak, az Yves Saint Laurent-nak, a L'Oréalnak, de mégis egészen könnyedén hétköznapivá alakítja magát, ha éppen nem fut ki valahol.

Natalia Vodianova
Natalia Vodianova

A néhány évvel ezelőtti generációból Kate Mosst érdemes megemlíteni, aki kokainnal és balhékkal erősen átitatott zűrös magánéletével is sokat tett azért, hogy ne kifejezetten mint bombanő és szupermodell maradjon meg az emberek emlékében. Moss a Top Icons listán a második helyen tanyázik. A 36 éves modellről rosszabb pillanataiban valószínűleg senki sem mondaná meg, hogy eddig több mint háromszázszor szerepelt valamilyen magazin címlapján.

Kate Moss
Kate Moss

Aztán nem szabad megfeledkezni Heidi Klumról sem, akit sokan azzal szoktak kritizálni, hogy az arca szemből túl szögletes, modell létére eléggé baltával faragottnak tűnik. Az ilyen kritikákra persze könnyedén rácáfol például egy jól beállított, smink nélküli fotóval a People-ben, de azt mindenképpen elmondhatjuk a háromgyerekes, harminchat éves modell könnyedén hozza az átlagos kinézetet.

Heidi Klum
Heidi Klum

Az átlagnál idősebb modelleknél maradva idevehetjük még Amber Vallettát, aki a modellkedés mellett színészkedik is. Valletta a Top Icons listán a 14. a Louis Vuittonnal, a Versacével és a Calvin Kleinnel is dolgozott már, illetve szerepelt néhány akciófilmben, mint a Szállító 2 vagy a Gamer. Szabadidejében jól hozza a szakadt Nirvana-rajongót.

Amber Valletta
Amber Valletta

Végül nem hagyhatjuk ki a 41 éves Christy Turlingtont is, aki 1987 és 2007 között a Calvin Klein arca volt, a Top Icons listán a nyolcadik, számos magazin címlapján szerepelt és egészen hétköznapian is meg tud jelenni, ha éppen ahhoz van kedve. Mostanában leginkább olyan képeken láthatjuk, amiken a gyerekével játszik a parkban vagy kutyát sétáltatnak. Megállapíthatjuk, hogy Turlington valószínűleg úgy érzi, hogy elég sminket viselt már az életében, a róla készült mostani fotókon leginkább smink nélkül, a tömegben elvegyülve látható.

Christy Turlington
Christy Turlington

Önnek ki a kedvence?

A lista természetesen csak szemléltető jellegű, a hozzászólások között nyugodtan ossza meg velünk, hogy önnek ki a kedvenc átlagos szupermodellje!
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek