Geri Halliwellé az elmúlt ötven év legmeghatározóbb ruhája

Az 1997-es Brit Awards díjátadón viselte először az egykori Spice Girl azt a ruhát, amit az Egyesült Királyság zászlajával díszítettek, és amely az OffersSupermarket szavazása alapján az elmúlt ötven év legmeghatározóbb ruhája lett – írja a Telegraph. "Mindenki megdöbbent, amikor kiderült, hogy a ruháját nem divattervező készítette, sőt csak rávarrtak egy nemzeti lobogós konyaruhát egy egyszerű alapruhára" - nyilatkozta a lapnak a szavazást kiíró cég szóvivője.

Mindössze három százalékkal maradt el Halliwell hazafias ruhája mögött Liz Hurley biztosítótűkkel ékesített Versace-estélyije, amit a színésznő a Négy esküvő és egy temetés londoni  premierjén viselt 1994-ben. Marilyn Monroe szélfútta ruhája csak 74 százalékot kapott, ez pedig épp a harmadik helyre volt elég. Audrey Hepburn kis feketéje, amit az Álom luxuskivitelben című filmben viselt, a negyedik helyen végzett, és csak négy százalékkal előzte meg Lady Gaga Brit Awardson viselt fehér szettjét.

Az elmúlt ötven év legemlékezetesebb ruhái között szerepel még Diana hercegnő esküvői ruhája, Kylie Minogue aranyszínű forrrónadrágja, amit a Spinning Around klipjében viselt,Björk Marjan Pejoski által tervezett, 2001-es Oscar-díjátadón viselt hattyúruhája, Jennifer Lopez áttetsző, zöld és Cindy Crawford piros Versacéja.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek