Megan Fox őszi fehérneműt is húzott az Armaninak

Fotó: Emporio Armani
Fotó: Emporio Armani

Cristiano Ronaldo újabb adag reklámfotója után nyilvánosságra került az Emporio Armani-fehérneműk másik celemodelljének friss képe is. A cég még tavaly ősszel jelentette be, hogy nem készül több reklámkampány a Beckham-házaspár főszereplésével, és helyüket David Beckham ifjú focista kollégája, Cristiano Ronaldo, valamint Megan Fox színésznő veszi át.

Az első képanyagot januárban mutatták be a nyilvánosságnak, és most itt van egy, az őszi/téli kollekciót népszerűsítő fotó is, ami annyira nem is különbözik a tavaszi/nyári holmikat felvonultató felvételektől. Igaz, a háttér valamivel izgalmasabb.

A Los Angelesben készült kampányfotók egyébként júliusban kerülnek majd ki a nagyvárosok  - például Tokió, Milánó és New York - , hirdetőtábláira, majd szeptemberben debütál a frissen eljegyzett Fox főszereplésével készült reklámfilm - írja a Los Angeles Times.

A nemrég saját magába gabalyodott híresség egyúttal egyébként az Armani Jeans arca is, és az új kollekció reklámanyagát vélhetően a következő hetekben mutatják majd be a mélyen tisztelt vásárlóközönségnek.

Oszd meg másokkal is!
Mustra