Kaparjon címlapot a modellmellekért

ADRIANA-LIMA

A világ negyedik legjobban fizetett modellje pózol a csupasz női testekért rajongókat eddig is rengeteg remek fotóval ellátó V magazin spanyol kiadásának címlapján. Adriana Lima tavaly novemberben adott életet első gyermekének, de kolléganőjéhez, Gisele Bündchenhez hasonlóan már szemmel láthatóan jó formában van.

A brazil modell a címlapfotón nem visel túl sok mindent, csupán egy Dior-kardigán és némi fehérnemű takarja a testét. No, meg az a fránya V betű, ami pont a lényeget fedi el.

Bár egyelőre még egy kicsit zavaros a helyzet, a V magazin hatvanhatodik száma - amiben egyébként a legszexisebb ötven testet láthatják majd viszont az olvasók - több címlappal lesz majd kapható. Az egyik címlapfotó lehet, hogy az lesz, amin Adriana Lima szerepel, és eddig csak a spanyol változatban tártak a nyilvánosság elé. Mindenesetre az eredeti magazin július negyedikén kerül majd az újságos standokra, és mindegyik címlapból - akárhány változat is készül - csak ezer darabot dobnak piacra.

Az előzetes videó szerint Adriana Lima mellett Mario Sorrenti többek közt Mihalik Enikőt is lencsevégre kapta az egyik címlapfotó kedvéért. És, igen, ez az a magazin, amiben majd focistafeleségnek vetkőzve láthatjuk viszont a békéscsabai modellt.

Ami pedig igazán különlegességnek számít: bár mindegyik lányból eltakar egy kicsit a V betű a 66. szám címlapjain, állítólag ezt majd le lehet kaparni, és így szép lassan minden intim részlet felsejlik a kíváncsi olvasó előtt. Korábban egyébként már felkerült a Twitterre egy kép arról, hogy mire is lehet számítani, de gyorsan el is távolították az ominózus fotót.

Oszd meg másokkal is!
Mustra