Britney Spearsnek majdnem sikerült a hajhosszabbítása

Egészen addig, amíg meg nem látjuk azokat a képeket, amelyeken Britney Spears már elhaladt a fotósok előtt, az énekesnő teljesen hétköznapinak néz ki a július 20-án róla készült felvételeken. Spears a képeken a Crate & Barrel bútoráruház Los Angeles melletti, Sherman Oaks-i üzletéből távozik éppen, de a lényeg, hogy valami egészen furcsa hajhosszabbítás eredményét is láthatjuk. Az énekesnő jelenleg rosszabbul néz ki hátulról, mint 2007-es legendás hajborotválása után.

Nem elég, hogy a képeken jól látszik, hogy az énekesnő szőke haja egy erős fodrászi ténykedés eredménye, de az is látszik, hogy a hosszabbítás egy helyen hiányzik a fejéről, mintha a tarkója fölött megkopaszodott volna, kikopott volna a hosszú szőke haj, rövid, barna lenövéseket hagyva maga után.

Teljesen érthetetlen, mert Spears az utóbbi időben úgy nézett ki, mint aki sikeresen összeszedte magát néhány évvel ezelőtti összeomlása után. Circus című, 2008-as visszatérő lemezéből világszerte több mint négymillió példányt vettek meg, a Billboard olvasói az év albumának választották.

A Mirror azt írja, hogy a szörnyű haj nem a véletlen műve, az énekesnő mielőtt a bútorboltba látogatott volna állítólag négy órát töltött egy fodrásznál Los Angeles-ben, hogy ilyen fejjel távozzon. A lap azt is tudni véli, hogy amikor Spears meglátta fejének hátsó részét egy kirakatban visszatükröződni, akkor azt mondta, ennél még a kopaszság is jobb volt.

Máshol erről nem olvasni, inkább arról írnak, hogy valószínűleg elfelejtették betenni a hiányzó póthajat, de a lényegen ez sem változtat.

Miután meglátta, hogy hiányzik egy rész a frizurájából, Britney Spears gyorsan kapcsolt, feltűzte a haját, hogy az alsóbb részekkel el tudja takarni a foltot. Mégiscsak jobb texasi házvezetőnőnek kinézni, mint széthullóban lévő énekesnőnek.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek