Julia Roberts hozhatja el a szalmakalapok reneszánszát

A szalmából készült kalapoknak a nyár kellős közepén nincs igazán szükségük arra, hogy hírességek népszerűsítsék őket. Nélkülük is kézenfekvőnek tűnik, hogy a tűző nap ellen egy jól szellőző, mégis kellő védelmet nyújtó fejfedőt vessünk be, a Hat Attack csapata bizonyára imába foglalja Julia Roberts és Bill Clinton lányának, Chelsea-nek a nevét.

A színésznő ugyanis az Eat, Pray, Love című filmben szalmakalapot visel, és a 82 dolláros darab állítólag tőlük származik. A Hat Attack szerint az ominózus kalap utáni kereslet jelentősen megnőtt, amióta nyilvánosságra került pár felvétel a praktikus fejfedőt viselő színésznőről. Ráadásul a filmet még csak most mutatják be, tehát lehet, hogy fel kell készülniük egy nagyobb rohamra is.

Klikk a többi kalapos celebért!

Egyúttal remélik, hogy hasonló sikereket könyvelhetnek majd el Chelsea Clintonnak köszönhetően. Az éppen esküvőjére készülő lány ugyanis a minap az ő kalapjukban (legalábbis arra nagyon hasonlító holmiban) settenkedett Vera Wangnek, a menyasszonyi ruhák koronázatlan királynőjének üzlete körül.

Bill Clinton lánya megpróbálta kihasználni az óriási karima adta lehetőségeket, reménykedve abban, hogy talán senki nem ismeri fel őt. Nos, ez nem igazán sikerült, viszont a Hat Attack bizonyára nagyon örvend annak, hogy egy ismert ember egy szalmakalapot használt fedezéknek, és őket is összefüggésbe hozták a történtekkel.

Bár a New York Magazine csak Julia Roberts és Chelsea Clinton kalapjáról emlékezett meg, ha már ilyen fejfedőkről van szó, akkor Matthew McConaughey sem maradhat ki a posztból. Igaz, azt nem tudjuk, hogy vajon ő is a Hat Attack egyik termékét részesítette előnyben, amikor július negyedikére készülve pakolgatta az ünnepi díszeket Malibuban. És még rajta kívül is bőven akadtak hírességek, akik kisebb-nagyobb méretű szalmakalapokban léptek ki az utcára. Őket, valamint általában jól rejtő fejfedőiket a fent említett hírességekkel együtt galériánkban tekinthetik meg.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek