Kinek áll jobban a pókháló?

A Kinek áll jobban? elnevezésű összeállításunk ezúttal eklektikus: míg máskor egy témát járunk körbe (ruhák kevés anyagból, ugyanaz a tervező), most vegyesen válogattunk. Pókhálószerű pólótól az estélyi ruháig. Nézze meg a párosokat, és döntse el, kinek áll jobban ugyanaz a ruha.

Miley Cyrus – Gwen Stefani

Kinek áll jobban?

A 17 éves énekesnőt sokan kritizálják túlságosan merész öltözéke miatt, és valószínűleg ez a pókhálószerű darab is okot adhat a kötözködésre a stílusát túlságosan merésznek ítélők számára. Ráadásul ugyanilyen felsőben jelent meg pár napja a 40 éves Gwen Stefani. Igaz, esetében lehetséges, hogy arról folyik majd a vita, kellene-e még ilyen göncökben mászkálnia.

Jennifer Lopez – Rihanna

Kinek áll jobban?

Jennifer Lopez az Ilyen a formám című filmjének áprilisi premierjén viselte ezt a fekete Lanvin ruhát, míg Rihanna az AGO étteremben tette tiszteletét ugyanebben a ruhában. A két énekesnő csupán a kiegészítők megválasztásában tért el, míg Lopez egy-az egyben lemásolta a kifutón látottakat, addig Rihanna világos cipőt választott a fekete ruhához és a vörös hajához.

Stephanie Pratt – Paris Hilton

Kinek áll jobban?

Az örökösnő májusban tette tiszteletét egy Los Angeles-i partin a French Collection csíkos kreációjában, ám ez nem zavarta a The Hills szereplőjét abban, hogy hollywoodi koktélpartin ugyanebben a ruhában jelenjen meg. Az összhatást itt is a kiegészítők határozzák meg. Hilton fekete harisnyával tette partizásra alkalmasnak az összeállítását, míg Pratt a harisnya nélküli megoldást választotta.

Nicole Richie – Cynthia Nixon

Kinek áll jobban?

A Szex és New York első részében viselte ezt a kék ruhát Cynthia Nixon. Erre valószínűleg azok is emlékeznek, akik nem látták a filmet, csupán előzeteseket a filmből. Hiszen Carrie Bradshow nem aprózta el a koszorús lányok ruháit (sem). Ennek ellenére Nicole Richie három évvel a film bemutatója után ebben a ruhában jelent meg egy jótékonysági partin.

Claire Danes – Kate Bosworth

Kinek áll jobban?

Ebbe az összeállításunkba is jutott egy olyan páros, aki ugyanazt a kreációt viseli, ám más-más színekben. Claire Danes a februári Elle Style Awardson jelent meg feketében. Kate Bosworht pedig a Burberry Tea Partiján jelent meg a Burberry kreációjának világosabb színű verziójában.

Oszd meg másokkal is!
Mustra