66 éves modell és tökéletes baba a Love címlapján

A Love magazin legújabb számához újabb nyolc címlapot készített. A Káprázatos vagy Elbűvölő névre keresztelt lapszám legelején Gisele Bündchen, Alessandra Ambrosio, Rosie Huntington-Whiteley, Agyness Deyn, Lauren Hutton, Sienna Miller, Kelly Brook és egy Enchanted Dolls baba, Buela látható.

Kattintson a Love magazin címlapképeiért!

A magazin erre a lapszámra is tartogatott meglepetéseket. A szeretőt az éppen a meztelen hónapját tartó Kelly Brook prezentálja, természetesen ruha nélkül. Az idősebb korosztály visszatérését a hősnőnek titulált 66 éves Lauren Hutton képével biztosítják, míg a tökéletességet az Enchanted Dolls egyik babájával, Buelával.

Kattintson a Love magazin címlapképeiért!

Alessandra Ambrosio az angyal szerepét kapta, bár a címlap színei inkább ördögiek, a rövid hajjal visszatérő Agyness Deyn természetesen a lázadó szerepét nyerte el. Sienna Millert pin up lányként láthatjuk. A Transformers új üdvöskéje, Rosie Huntington-Whiteley elképesztően vörös szájjal és vörösesszőke fürtökkel szirént formál meg, míg a nemrég ruhája miatt kritizált Gisele Bündchenre a bombázó karaktert osztották a lap készítői.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek