Beyoncé koppintotta a szegecses cicanadrágot?

Az énekesnő szegecsszerű díszítéssel ellátott leggingset visel saját divatmárkája, a House of Deréon új reklámfotóján. Miután a kép nyilvánosságra került, egy izlandi ruházati márka jelezte, hogy az ominózus darab nagyon hasonlít arra a cicanadrágra, amit ők dobtak piacra. „Először nem is gondoltam, hogy a saját kollekciójának egyik darabját viseli, azt hittem, hogy a mi holmink van rajta” – nyilatkozta az E-label egyik tulajdonosa, Helba Hallgrimsdottir. Állításuk szerint a híresség tavaly novemberben vásárolt Londonban egyet az ő nadrágjaik közül.

Az E-labelnél egyelőre nem döntötték el, hogy jogi útra kívánják-e terelni az ügyet. Helba Hallgrimsdottir szerint ugyanis alaposabban meg kell vizsgálni, hogy mennyire hasonlít egymásra a két termék, mert az eltérések száma döntő szerepet játszik abban, hogy lehet-e perelni vagy sem. Hozzátette, bár nincs levédetve az ő leggingsük, de Knowles bevásárló-körútját kellően dokumentálta a sajtó ahhoz, hogy akár bizonyítani tudják az ötletlopást.

Az E-label és a House of Deréon cicanadrágja
Az E-label és a House of Deréon cicanadrágja

Pár hónappal korábban Victoria Beckhamet vádolták meg azzal, hogy lemásolta egy londoni tervező, Osman Yousefzada 2009/2010-es őszi/téli kollekciójának egyik ruháját. Egyesek egyébként azért feltételezték, hogy az ő ruhája szolgált alapul Beckhamné kreációjához, mert a híresség korábban kölcsönkérte az ominózus darabot.

Szerencsére Yousefzadát nem igazán zavarta a hasonlóság, sőt, tulajdonképpen örült neki. „Nagyon sokan felhívták a figyelmem a hasonlóságra. Nagyon hízelgő számomra az, hogy kölcsönvette az egyik ruhámat, ami esetleg megihlette, és valami hasonlót alkotott. Ez valószínűleg azt jelenti, hogy tetszett neki a ruha szabása, öröm volt számára viselni. Szeretem, ha erős és magabiztos nők viselik a ruháimat, így örülök annak, hogy esetleg megihlette őt a kreációm” – nyilatkozta a tervező.

Oszd meg másokkal is!
Mustra