Tervezzen ruhát a Megasztár versenyzőinek!

A TV2 televíziós csatornán tehetségkutató műsor indul fiatal, amatőr vagy nem ismert tervezőknek A divatkreátor címmel. A versenyzők epizódonként különböző helyszíneken, különböző divattervezői feladatokat kapnak, melyeket a Megasztár 5 vezető stylistjának ellenőrzésével kell megoldaniuk.

A műsor fő célja, hogy a reménybeli divatkreátorok hétről hétre a Megasztár 5 versenyzőinek az aktuális, szombati megmérettetésre kreatív, egyedi, a résztvevőkhöz illő ruhakollekciókat tervezzenek. A tervezők sorsolással kapják az arra a hétre eső „Megasztárosukat”. A feladatokkal a Megasztár szombati eseményén kell debütálniuk, amikor a tervezett ruhákban a megasztáros versenyzők élő adásban szerepelnek. A ruhákat egy  négy fős szakmai zsűri értékeli, és hétről hétre ebben a műsorban is valaki elbúcsúzik, függetlenül attól, hogy a Megasztárban ki esett ki.

Ha szeretnéd magad megmérettetni a műsorban, akkor küldj egy fényképes levelet a következő címre: info@divatkreator.hu! A jelentkezési határidő: 2010. szeptember 16. - délelőtt.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek