A New York-i divathét 10 legmenőbb modellje

A New York-i Divathéten tavasszal még Natalia Vodianova és Abbey Lee Kershaw volt a sztár, ősszel azonban a nagy nevek helyett javarészt kevésbé ismert, tizenéves modellek vonultak.

A legújabb sztármodellek Caroline Brasch Nielsen, Julija Step és Daphne Groeneveld, a kifutók királynője pedig továbbra is Karlie Kloss: ő volt az őszi divathét legmenőbb modellje a New York Fashion blog számításai szerint. Két bemutatót nyitott és ötöt zárt, többek közt Oscar de la Renta és Carolina Herrera show-it.

Második lett a dán Freja Beha, aki tavaly is benne volt a lap által legmenőbbnek kikiáltott modellek csapatában, harmadik Beha honfitársa, a már említett Caroline Brasch Nielsen, aki három igen fontos show-n – Narciso Rodriguez, Thakoon és Hervé Légère – vonult ki elsőként. Negyedik az észt Karmen Pedaru (Michael Kors jelenlegi nagy kedvence), ötödik Frida Gustvasson (Marc Jacobs és Anna Sui arca, illetve kifutó- modellje).

A hatodik legmenőbb modell a litván Julija Step (avagy Steponaviciute) – a Balenciaga hirdetéseiből ismerhetjük –, ő idén három bemutatón vonult fel nyitómodellként: a Rodartén, a Max Azrián és Jill Stuarton. A hetedik helyen a tavalyi nagy kedvenc, Jac áll, nyolcadik legkeresettebb modell Julia Nobis volt, aki a Proenza Schuler bemutatón kapott kiemelt szerepet. Kilencedik a Fülöp-szigeteki Sessilee Lopez, tizedik pedig a 14 éves Daphne Groeneveld. Ő fiatal kora ellenére egy éve állandó modellje a Miu Miu-nak és a Givenchy-nek, de idén szerepelt először a New York-i Divathéten: rögtön a Calvin Klein show megnyitásával kezdett.

Kattintson a New York-i Divathét legjobb modelljeiért!         (a képen: Karlie Kloss)
Kattintson a New York-i Divathét legjobb modelljeiért! (a képen: Karlie Kloss)
Oszd meg másokkal is!
Mustra