Katy Perry stílusa összenőtt a kék parókával

Hamarosan Magyarországon forgat klipet Katy Perry, már Budapesten van, sőt, próbált is a várban. A kliphez harminc magyar önkéntest is kiválogattak, akiknek a megjelenését Zsidró Tamás fodrász és Kovalik Natasa sminkes átalakították, hogy hasonlítsanak az énekesnőre.

Katy Perry stílusa a 30-as, 40-es évek pin up stílusát hordozza magán, annyiban megbolondítva, hogy az utóbbi időben elkezdett kifejezetten rajzfilmesen öltözködni, hatalmas, rikító színű parókákat viselve. Az utóbbi pár hónapban megerősödő vonal annyira összeforrt Zsidróban az énekesnővel, hogy stílustanácsaiban a Katy Perryvé váláshoz a parókát tartja a legfontosabbnak.

Az énekesnő ugyan csak a California Gurlz című kliipjében, illetve a kliphez kötődő promóciós eseményeken volt parókában, de szerencsére a parókák formája elárulja a stílus legfontosabb jellemzőit. "A pin-up haj legtipikusabb eleme a frufru, valamint a hullámos, rugalmas  frizura" - mondta Zsidró a stílusátalakításról szóló sajtóközlemény készítőinek.

Katy Perry legutóbbi klipjét, a California Gurlzt a Charlie és a csokigyár látványvilágát idéző díszletek között forgatta, hatalmas édességbolttá varázsolva a világot és saját magát. "Katy gyakran festi arcát vattacukor tónusú arcpirosítóval, ajkait pedig előszeretettel sminkeli májva vagy bíbor színűre" - mondta Kovalik Natasa sminkes az énekesnő cukorra emlékeztető kinézetéről.

Zsidró Tamás szerint Katy Perry parókáját egy saját paróka beszerzésével érdemes utánozni, Kovalik Natasa meg nagyon fontosnak tartotta a rendezett szemöldököt a tökéletes hatás eléréséért, de nézzük pontokba szedve az átalakulás lépéseit!

Haj: határozott hullámok, masni hajból, kék haj. Ebből talán a hajmasni elkészítése a legnehezebb, Zsidró Tamás le is írta, hogyan kell: "Katy-re nagyon jellemző, hogy frizurájában van egy a hajából készített masniszerű forma. Ennek elkészítése is nagyon könnyű: sodord be a hajad, majd lazítsd fel a kezeddel, a tincseket csavard fel csigavonalban, végül pedig egy kis lazaságot hagyva tűzd fel az így kapott formát". A kék haj meg természetesen paróka, de aki fanatikus, nyugodtan befestetheti a haját.

Smink: porcelán színű alapozó, meggyszínű pirosító az arccsontokon, tussal kihúzott szemek, műszempilla, rendezett szemöldök, bíbor árnyalatú, cukorka színű intenzív rúzsok.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek