Zoe Saldana felveszi a versenyt Megan Foxszal

A 24 éves Megan Fox, az Emporio Armani fehérneműinek idei reklámlánya kihívójára akadt: a Calvin Klein Zoe Saldanával és hasonló stílusú képekkel kampányol – írja a Starpulse.

Az Avatar 32 éves színésznője a Calvin Klein „Envy” fantázianevű fehérnemű-kollekciójában feszít az óriásplakátokon és természetesen, akárcsak az Armani esetében, Saldanával is készült reklámfilm. A Calvin Klein fekete-fehér képeit Mikael Jansson készítette New York-ban, a reklámvideón pedig maga Saldana büszkélkedik tetoválásaival:

„Tetoválások? Van egy pár. De csak nagyon kevesen tudják, hol. Nyitottnak lenni nem azt jelenti, hogy minden titkod fel kell fedni. De nem hiszek a nagy titokban. Minél őszintébb vagyok veled, annál jobban érzem magam. És nincs ennél jobb érzés. Calvin, vagy semmi más” – adta egy ügyes szövegíró a szexis színésznő szájába.

Megan Fox Emporio Armani fehérneműben
Megan Fox Emporio Armani fehérneműben
Zoe Saldana Calvin Kleinben
Zoe Saldana Calvin Kleinben

Megan Fox már egy éve Victoria Beckham helyébe lépett az Armaninál: a cég ezt még tavaly októberben jelentette be, az első képanyagot januárban láthattuk. A Los Angelesben készült kampányfotók egyébként júliusban kerültek ki a nagyvárosok - például Tokió, Milánó és New York - hirdetőtábláira, szeptemberben debütált a nyáron  eljegyzett Fox főszereplésével készült reklámfilm.

Ki a jobb fehérneműmodell?

Ön szerint melyik színésznő mutat jobban melltartóban? Zoe Saldanának áll jobban a fekete összeállítás vagy Megan Fox szebb az Armani fehérneműiben?

zoe-saldana-calvin-klein
megan-fox-armani
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek