Kinek áll jobban ugyanaz a ruha?

Cheryl Cole – Eva Longoria

Kinek áll jobban?

Elie Saab ruháit mindig is imádták a hírességek. Ezt a darabot Eva Longoria már májusban felfedezte magának, míg Cheryl Cole csupán szeptemberben akasztotta le a vállfáról. A két híresség testalkatában nincs sok különbség, hiszen mindketten alacsonyak és egyáltalán nincs súlyfeleslegük. Viszont a cipőválasztás és a frizuráik közti különbségek még segíthetnek a döntéshozásban.

Emma Watson – Audrey Lamy

Kinek áll jobban?

Audrey Lamy még a Cannes-i Filmfesztiválon viselte ezt a Karl Lagerfeld által tervezett ruhát, míg Emma Watson pár nappal később választotta ezt a darabot egy londoni díjátadóra. A két kisterpeszben pózoló színésznő között egyébként 10 év korkülönbség van, ezt csupán úgy lehet kiszúrni, ha közelebbről megvizsgáljuk a róluk készült képet.

Alexa Chung – Blake Lively

Kinek áll jobban?

A Gossip Girl szereplőjét, aki májusban szúrta ki ezt a Chanel ruhát, az utóbbi idők egyik leginkább feltörekvő divatikonjának tartják, ha más nem azért, mert Anna Wintour már két Vogue címlapot adott neki. Alexa Chungtól sem áll távol a divat, a modellt a tavalyi év legjobban öltöző hírességének választotta a Vogue.

Milla Jovovich – Emma Roberts

Kinek áll jobban?

Az Emilio Pucci által tervezett aszimmetrikus csipkeruha az utóbbi hetek egyik legnépszerűbb darabja. Milla Jovovich a fehér verzióját tartotta alkalmasnak a Stone című film bemutatójára, míg Emma Roberts a Scream 2010 díjátadón jelent meg a ruha fekete kiadásában.

Oszd meg másokkal is!
Mustra