Justin Bieber levágatta a haját vagy mégsem


A 16 éves Justin Bieber New York-i könyvbemutatóján szinte újabb sokkot okozott a rajongóinak azzal, hogy levágott hajjal jelent meg. Ha nem látja a képeken a különbségeket, ne csodálkozzon, a forradalmi újítás ugyanis annyi csupán a tinisztár Bieber hajában, hogy eddig a frufruja belelógott a szemöldökébe, most már viszont nagyjából egy centivel fölötte van vége.

Előtte: Az AMA-díjátadón november közepén  Utána: A New York-i könyvbemutatóján november végén
Előtte: Az AMA-díjátadón november közepén
Utána: A New York-i könyvbemutatóján november végén

Egyesek szerint viszont semmiféle vágásról sincs szó, Bieber csak átverte a világot azzal, hogy a másik oldalra fésülte a haját. A könyvbemutató alatt a helyszíni beszámolók szerint állandó téma volt a rajongók között a világraszóló újdonság, de az online beszélgetéseket is meghatározta.

A Hot Hits azt írja, hogy Bieber a bemutató előtt mondta az egyik stábtagjának, hogy szeretné valami vicces dologgal meglepni a rajongókat. Szerintük a nagy humor az volt, hogy Bieber a másik oldalra fésülte a haját. "A másik oldalra fésüli a haját, és az egész világ azt hiszi, hogy levágatta. Egyszerű, de az egész világ beveszi" - mondta a lapnak Scooter Braun, Bieber munkatársa, majd Supermanhez hasonlította az énekest. Clark Kent annyira maszkírozza csak el magát, hogy amikor nem ő Superman, akkor szemüveg van rajta, az emberek mégsem ismerik fel.

Twitteren gyorsan beszédtéma lett az új frizura, voltak rajongók, akik egészen komoly következtetéseket levontak. "Justin Bieber levágatta a haját, és már nem úgy néz ki, mint egy 12 éves" - írta egy rajongója.

Ön szerint tényleg levágatta?

A legtöbb vélemény az idézett rajongóval ért egyet: Bieber idősebbnek néz ki az új frizurával. Ami persze lehet, hogy nem is új, csak egy kis fésülés eredménye. Aztán volt olyan is, aki szerint Bieber az új frizurával úgy néz ki, mint Hilary Swank A fiúk nem sírnak című film, ami a nőként született, de férfiként élő, megerőszakolt és meggyilkolt Brandon Teenáról szól.

És persze olyan is volt, aki azt írta, azért jó, hogy Justin Bieber változtatott a haján, mert így végre kiderülhetett a világ számára, hogy van szemöldöke. Sok poszt szól arról is, hogy milyen szórakoztató látványt nyújt Bieber szemöldöke, de ezt a csodálkozást inkább csak annak tudnánk be, hogy eddig nem látták a 16 éves énekes szemöldökét.

Oszd meg másokkal is!
Mustra