A férfiak nem tudják a csajuk melltartóméretét

Pár nappal a karácsonyi vásárlási láz után az Invisiblehand online oldal felmérést készített arról, hogy az emberek mennyire vannak tisztában partnerük méreteivel. A felmérés szerint majdnem 10 millió férfinek szüksége van arra vásárlás előtt, hogy felelevenítsék barátnőjük méretét – jelent meg a Femalefirst magazinban. A felmérésből az is kiderül, hogy sokan teljesen tanácstalanok, amikor fehérneműt szeretnének ajándékozni partnerüknek. Tízből négy férfi nem tudja barátnője méreteit, a válaszadók 38%-a a bugyimérettel sincs tisztában.

A felmérésből azt is megtudni, hogy a válaszadók 15%-a az öltözőn kívül várja meg a barátnőjét vásárlás közben, pedig ha bemennének, megtudnák a pontos méreteket. Ez lehet a magyarázat arra, miért cserélik vissza sokan a karácsonyra kapott fehérneműket. Ezzel szemben a női válaszadók 72%-a pontosan tudja a pasija mellkasméretét, tízből kilencen még az alsónadrág-méretet is tudják.

“Tisztán látható a különbség, a férfiak és a nők hogyan birkóznak meg a fehérnemű vásárlással. Amíg a nők pontos információkkal mennek vásárolni, addig a férfiaknak ellenőrizniük kell barátnőjük méreteit, mielőtt a boltba mennek. A nők még így is sokszor rossz méretű fehérneműt kapnak karácsonyra" – nyilatkozta Robin Landy, a felmérés készítője, és hozzátette, nem elég a jó méretet tudni, az is fontos, hogy jó áron vásároljanak, erre tökéletes az online vásárlás. Amivel szerinte az is elkerülhető, hogy ember piruló arccal álljon a pénztárnál, hogy kicserélje az ajándékot.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek