Avril Lavigne eddig rózsaszín hajába most zöldet is tett

A télnek lassan vége, nem mintha ez komolyan befolyásolná az amerikai celebek életét. Mindenesetre valamiért most ketten is úgy döntöttek, hogy a korábbi visszafogottabb, egyhangúbb megjelenésüket felpezsdítik néhány feltűnőbb színnel.

Szivárvány

Avril Lavigne kicsit feldobta fakó és unalmas frizuráját, és rikító zöld és élénkebb rózsaszín csíkokat rakatott a változatlanul szőke hajába. Ettől aztán feltűnőbb és élénkebb lett a megjelenése, kérdés, hogy ez előnyére vagy inkább hátrányára válik-e?

hajas1

Üdítő

Ahogy megváltozott Kat Von D hajszíne is. A tetoválóművész, akit nemrég jegyzett el Sandra Bullock egykori férje, Jesse James, a sötét liláskék kombót cserélte valamivel szívderítőbbre. Bár a színek nem, csak az árnyalatok változtak, az összhatás sokkal vidámabb.

hajas2

Szavazzanak, hogy az énekesnő és a tetováló esetében melyik a szerencsésebb színválasztás. Vajon Avril Lavigne fiatalosabb, őrültebb frizurája, vagy a régi visszafogottabb a király? Kat Von D sötét, végzet asszonya összeállítása, vagy az üdébb új séró a tuti?

Oszd meg másokkal is!
Mustra