Milyen topánban vonuljon Vilmos herceg menyasszonya az esküvőn?

Ön szerint melyik a legszebb?

Ha a közelgő királyi esküvőn Kate Middleton bármilyen márka termékét magára aggatja, akkor egy időre biztosan biztosítja az adott vállalat jövőjét. Az FN divatportál megkérdezett pár vezető cipőtervezőt, szerintük milyen lábbeliben vonuljon a mennyasszony a padsorok között.

 
1

Manolo Blahnik elfántcsont színű, selyemborítású papucsot tervezett, amit teljes egészében az erdő liliomai és igaz gyöngyök borítanak. A tervező így vélekedik művéről: „A cipő a tavaszt képviseli, és mindent, ami friss és új, mert ezt képviseli Kate Middleton is.”

 
2

Giuseppe Zanotti egy fekete szatén szandállal állt elő. A cipőt hatalmas, gyémántokkal körbeölelt zafírral díszíti a mértani közepén, ami egy fémmel rögzített tőrszerű pánton helyezkedik el. „Olyan cipőt szerettem volna tervezni, ami passzol a mennyasszony kifinomult és elegáns gyűrűjéhez, de azért fiatalosabb és modernebb annál. A génjeimben hordozom a mániát, hogy ékszert tervezzek a cipőkre, így könnyű feladat volt egy hercegnőnek tervezni” – nyilatkozta művéről Zanotti. Nem tudni, hogy illene a cipő egy mennyasszonyi ruhához, de az már más kérdés.

 
3

René Caovilla egy fehér szatén szandál tervezett, marabou tollakkal és különböző színű Swarowski kristályokkal. A Caovilla szerint ez a szandál tökéletes egy hercegnőnek, mert „elegáns, szexi, kecses, és varázslat lengi körül.”

 
4

Cesare Casadei úgy gondolta, az lesz a legjobb, ha egy szimplataplú selyem papucsot tervez, ékszerrel díszített pántokkal és hímzett virágokkal. „Kate engem egy 2011-es Audrey Hepburnre emlékeztet.... Ezt a cipőt hímzés és különböző alakú, színes kristályok díszítik, így az egész olyan mintha a drágakövek a lábán hullanának alá. Magam előtt látom Kate-t ahogy végigtáncolja az éjszakát ebben a tangó sarokban.”

 
5

Georgina Goodman antik walesi csipkét és apró skót gyöngyöket használt a cipő tervezésénél. A papucs sarkát is a gyöngyök ihlették. „Valami különlegeset szerettem volna tervezni, valamit, ami rendelkezik belső érzelmi töltéssel, valami olyat, ami régi, de ugyanakkor visszatükrözni Kate modernségét. Az volt a célom, hogy egyensúlyt teremtsek a történelem és az alkalomhoz illő nőiesség között, mint valami 'újrafelhasznált' luxus.”

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek