Megérkezett a Stella McCartney Palvin Barbarával

Egy ideje már nyílt titok, hogy az év modellje, Palvin Barbara lesz a C&A arca, de a ruházati láncban forgalmazott Stella McCartney kollekcióra sokáig kellett várni. A C&A-ra jellemző hétköznapi stílust követte a zenész csemete, és hordható, túlnyomórészt fekete ruhákat tervezett.

A tevező láthatóan a dolgozó nőkre is gondolt, ezért sok blúzt, blézert és elegáns szoknyát tervezett. Az együttműködés lényege nyilvánvalóan az volt, hogy mindenki viselhessen Stella McCartney és C&A ruhákat. Azok is, akiknek a McCartney idáig sok volt, a C&A pedig kevés.

Szerintünk a legpraktikusabb és legszebb összeállítás a bő szabású fekete miniruha, hosszú, ugyancsak fekete kardigánnal. Bő miniruhából amúgy is sokfélét választhatunk a C&A új kollekciójából. Szerencsére az elengedhetetlen fekete nadrág is akad bőven, bokavillantó, testre simuló, elegáns, zipzáras, és extra bő is.

Kislányos szépségével, a Natalia Vodianova-hasonmás, Palvin Barbara nagy jövő előtt áll. Amíg nem tölti be a tizennyolcadik életévét addig édesanyja kíséri el mindenhova, őt aztán a modell nővére váltja majd fel, így igazán nem kell aggódni a fiatal lányért.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek