Nyolcéves lányát botoxozza az amerikai anya

Egy San Francisco-i anya azt állítja, botoxszal kezeli nyolc éves lányát, hogy az sztárrá válhasson. Kerry Campbell biztos benne, hogy lánya modell, színésznő vagy énekes lesz, és ehhez idegmérget kell fecskendeznie gyerekébe.

A nyolcéves kislány - akinek az édesapja négy évvel ezelőtt halt meg 83 éves korában - szerint nagyon menő, hogy már most megkapja a megfelelő kezeléseket. „A barátaim olyanok szeretnének lenni, mint én. Minden este ellenőrzöm az arcomat,  és ha látok egy ráncot, akkor azonnal szeretnék egy újabb adagot a botoxból. Régebben fájt, de most már nem sírok annyit" - mondta a Sunnak.

1171712

Persze a kedves olvasóknak nem kell aggódniuk, mert a gondos anya kozmetikus és a világhálóról rendelt anyagot először kipróbálja magán, és csak aztán döfi a lányába a tűt. Az egyedülálló anya azt állítja, hogy a kamaszoknak készült botox egyre nagyobb teret hódít magának a szépségiparban, és nem szeretné, ha lánya bármiben is hátrányt szenvedne. A kislányról és szimpatikus anyjáról a képeket itt lehet megtekinteni.

De ez még semmi, havonta gyantázza is a lányát, speciálisan gyerekeknek kifejlesztett szűz gyantával, ami kitépi a pihéket és megakadályozza, hogy valaha igazi szőrszálak nőjenek a helyükre. Fantasztikus. A példaértékű anya azt gondolja, hogy ennyit meg kell tenniük másoknak is a lányukért. Mindenképpen.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek