Bar Refaeli és Victoria Silvstedt ugyanolyan ruhában ment ugyanoda

Bar Refaeli modell, Leonardo DiCaprio exe és Victoria Silvstedt svéd playmate és modell is részt vett a cannes-i filmfesztiválon. És bár egyébként nem szokták őket együtt emlegetni, most a Cavalli boltmegnyitóján elkövetett bakijuk miatt mindenhol együtt szerepelnek. Néhol a stylistokat átkozzák, néhol csak röhögnek rajtuk, és divatkatasztrófáról írnak.

Az történt, hogy a Cavalli tartott egy bulit az új bolt megnyitója alkalmából, ahova mindketten elmentek, de úgy látszik nem konzultáltak eleget a stylistjaik, vagy ők maguk nem figyeltek, mindenesetre az a kellemetlen helyzet adódott, hogy ugyanolyan ruhában jelentek meg.

Kinek áll jobban?

És az ugyanolyan nem azt jelenti, hogy mindketten feketét vettek, hanem azt, hogy mindketten ugyanolyan bézsszínű, gyöngyökkel és lelógó ékszerekkel díszített miniruhát vettek az eseményre.

A kiegészítőikben szerencsére kicsit különböztek, mert egyébként még a frizurájuk is hasonló volt. Refaeli zárt orrú magas sarkú vett és retikült, míg Silvstedt a nyitott cipő mellett döntött, amihez kis táskát lóbált a kezében. Ön szerint melyiknek áll jobban?

Oszd meg másokkal is!
Mustra