Mihalik Enikő szájában a pipa

A modellről legutóbb Amszterdamban készültek pikáns pucér fotók, akkor a Boss Orange őszi-téli kollekció arcaként tűnt fel, Mihalik most pedig a téli témáról nyári stílusra váltott, ehhez pedig bronz barnán állt Giampaolo Sgura kamerája elé.

A képeken búvárszemüvegben, búvárpipával, piros egyrészes - mellét cseppet sem takaró - fürdőruhában és fekete bikiniben élvezi a nyarat és a forróságot. A divatvilágban hihetetlen népszerűségnek örvendő lány jelenleg a legkeresettebb modellek rangsorában már a tizenkettedik helyet foglalja el.

Ahogy arról nemrég írtunk, idén nyáron a brit Vogue is felkérte őt, akkor egy rövid, fekete-fehér kisfilmet forgattak vele, amiben kontyba tűzött hajjal, szinte smink nélkül, kabátban mutatta meg természetes szépségét. A rövid film második felében pedig már kibontott hajjal élvezi, hogy ő van a középpontban. Az olasz Vogue-gal is dolgozott már együtt, nem is egyszer. A legutóbbi alkalommal májusban volt látható az újságban, ahol a korábbiakkal ellentétben nem a modell formái voltak előtérben, hanem a festék.

Oszd meg másokkal is!
Mustra