18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Mihalik mellbimbóját elfújták

Szerkesztőségünkben parázs vita alakult ki azokról a Mihalik Eniikő-fotókról, amelyeket Camilla Akrans készített. A felvételeken a modell a Chantelle fehérneműkollekciójában feszít, ami nagyon szép, de minket igazából az izgat, az alábbi képen van-e Mihaliknak mellbimbója, és nem unja-e a vetkőzést.

Kattintson Akrans fotóiért, van ott még sok!
Kattintson Akrans fotóiért, van ott még sok!

Mellbimbója valószínűleg van, mert azt mostanában többször is láttuk: például a Harper's Bazaarban, amikor csak két karmantyút és egy nadrágot viselt a muskátli alatt. De domborított a párizsi Vogue-ban is – mondjuk ott fújtak rá festéket – és Terry Richardson is tolta már talicskán, egy szál farmershortban. Szóval kedves photoshopperek, hová lett Mihalik Enikő mellbimbója?

Látják, hogy van neki?
Látják, hogy van neki?

Mihalik mostanában nemcsak mellet mutat: a Purple magazinban a muffja látszott, a Boss Orange viszont ezt nem kapta meg, ott narancsokkal takarta, Vogue-ban volt már teljesen meztelen is. Oké, tudjuk, hogy szereti az aktfotóit, de ennyire?

Oszd meg másokkal is!
Mustra