Paskold a segged mielőtt forrónadrágba bújsz!

Új posztsorozatba kezdünk, ezentúl nemcsak a bajszunk alatt morgunk, hanem szembesítjük az olvasót azokkal a divatbakikkal, amiket napról napra elkövetünk mind, csak még senki nem merte a szemünkbe mondani, ha cikik vagyunk. És kérjünk Önt is, kedves olvasó, ha valami annyira bosszantja, hogy nem bírja ki szó nélkül, írja meg nekünk, mi bántja a szépérzékét, még jobban örülünk, ha fotót is csatol a szörnyűséghez! Na és lássuk az elsőt: a túl rövid nadrágot.

IMG 6357

Péntek éjjel hosszas vitát folytattam kedvenc férfiismerőseimmel a nyár nagy slágeréről, az idei fesztiválok leggyakoribb viseletéről, a szuperrövid (úgyis mint seggkilógatós) farmersortról. És most, hogy megint beindult a kánikula, és nem kell lemondani a praktikus rövidnadrágokról, érdemes még egyszer beszélnünk arról, hogy mi a helyzet a kényelmes, de szexis forrónadrággal.

Először is meglepve tapasztaltuk, hogy a napközben mindent elborító darab nem él éléjszakai életet, sokkal kevesebben építik be a bulizós outfitjükbe, mint arra számítani lehetett. Vagy megunják a csajok estére, vagy ilyenkor kritikusabbak magukkal és sokkal többen döntenek úgy, hogy ami nappal még elmegy, az még esti fényben sem bír elég csinos lenni, így inkább választják a hosszú farmert, a nyáriruhát esetleg a pizsamaszerű háremnadrágot.

De most beszéljünk a farmersortról, ami idén nyáron legalább akkora sláger, mint évekkel ezelőtt a szűk skinny farmer volt: hordja boldog, boldogtalan, kövér, sovány, magas, alacsony, fiatal és nem annyira friss hús is. Igazából egy mondattal elintézhettem volna ezt a posztot (de nem ezért fizetnek), ugyanis Szabi barátom tökéletesen megfogalmazta a viselés egyetlen aranyszabályát: ez a nadrág annak áll jól, akinek ha ráütök a seggére, az csak egyet rezdül. Értjük, igaz? Nem magyarázunk most itt alkatokról, magas sarkakról, stílusban passzoló felsőkről vagy kiegészítőkről, olyan sokan megtették már mások.

Ami a lényeg viszont, hogy bár többet rezdülő seggel és combbal is lehet rövidnadrágot hordani, de úgy látjuk, ezt nagyon kevesen tudják. Mert akinek jól áll a forrónadrág, azon annyira szexi bír lenni, hogy talán a kevésbé feszes izomzatú csajok azt gondolják, ha csak feleennyire lesznek tőle szexik, már megéri felhúzni. De sajnos nem, ez nem így működik.

tk3s 56-1000001376

A túlsúly, a narancsbőr, a tónustalan izomzat teljes mértékben kizárja hogy jól álljon az ilyen nadrág, ne is kísérletezzünk vele. Se lapossal, se magassarkúval, se semmivel. Ehelyett a kicsit hosszabb szár, pláne a bermuda még mindig jó választás lehet, abban nem azt fogják találgatni a faszik, hogy egy segrepacsitól vajon hányat rezdülne a hús a combunk tövénél, és még a repülőről sem fognak leszállítani a nem látszó nadrágunk miatt.

És akkor most mindenki mehet a tükör elé paskolni a saját fenekét, jó szórakozást és kíméletlenül őszinte önkritikát kívánunk.

Oszd meg másokkal is!
Mustra