40 körüli szupermodellek villantanak 40 körüli combokat

Nos, nem újdonság hogy az igazi szupermodellekről negyven környékén sem feledkezik meg a szakma, és az utóbbi pár évben előszeretettel szerepeltették őket különböző magazinok hasábjain: volt, hogy egy sminkmentes kampányban vettek részt vagy combcsizmában simultak egymásnak, de persze szólóban is feltűntek itt-ott.

A spanyol Vogue szerkesztősége mindenesetre úgy döntött, hogy a hármas egy szép szám, és ha már van rá pénz, akkor vállalják, hogy Eva Herzigovát, Helena Christensent és Claudia Schiffert együtt szerepeltetik a címlapon. A meztelenkedés most elmaradt, de a csillagmintás ruhákba bújtatott legendák legalább a combjukat megmutatják.

A Daily Mail szerint egyébként úgy tűnik, hogy a modellek kezdik visszahódítani a címlapokat a celebektől. Meglátásaik szerint ez annak köszönhető, hogy a modellek gázsija kicsit barátibb, mint a sztároké, arról nem is beszélve, hogy nekik a pózolás a szakmájuk, és nyilván sokkal könnyebb időpontot egyeztetni velük, mint egy színésznővel vagy énekesnővel. Egy bennfentes szerint valójában soha nem volt titok, hogy a szakma nem szívesen alkalmaz hírességeket, és ezért is van az, hogy az utóbbi hónapokban a sztárok lassan kiszorulnak a divatmagazinok címlapjairól.

Persze volt idő, amikor a modellek uralták a divatvilágot, Linda Evangelista ki is fejtette, hogy nem kell ki az ágyból, ha nem kap legalább tízezer dollárt a munkáért. Ezt követően minden megváltozott. „Nemrég láttam Taylor Swift CoverGirl reklámját, és arra gondoltam, hogy a modelleknek manapság nehéz munkát szerezniük. Énekelni, színészkedni kell ahhoz, hogy címlapra kerülj, a főállású modelleknek nem sok lehetőségük van” – nyilatkozta nemrég Cindy Crawford.

Azért az igazsághoz hozzátartozik, hogy Eva Herzigovát, Helena Christensent és társaikat modellként emlegetik, de azért valahol már ők is celebnek számítanak, és hát ugye már többször is kiderült, hogy az olvasóknak elegük van a sztárokból, nekik az is megfelel, ha átlagos nők szerepelnek a különböző kiadványokban.

Oszd meg másokkal is!
Mustra