Madonnát befalta egy ránctalan apáca

Hol van már az az idő, amikor Madonna szálkásra gyúrt karja döbbentett le mindenkit és hetekig ezzel foglalkozott a fél internet? Pláne hol vannak már a évtizedekkel ezelőtti botrányos szerkók, amikben megjelent az énekesnő? Továbbá hol van a tény, hogy öregszik? Sehol. Úgy tűnik Madonna egyre nehezebben viseli a tényt, hogy 50 fölött jár és kezd inkább nevetséges és szánalmas, mint dögös lenni. Kár érte.

tk3s 287898 006

A Velencei Biennálén, ahol a W.E. című, egyébként eléggé lehúzott filmjének rendezőjeként egy nyakig gombolt és térd alá érő L'Wren Scott ruhában jelent meg, hozzá fekete magassarkút és egy feszületet viselt. Azt tudni lehet, hogy Madonnának van egy katolikus oldala, de ez az apácás stílus kicsit túlzásnak tűnik.

Ami viszont még szembetűnőbb, az az arca. Illetve az, ami a valaha jól ismert Madonna-arc helyén most van. Nézzük meg közelebbről!

tk3s 20110901 zaf z79 029

Úgy látszik, a film forgatásán korábban készült képek annyira megdöbbentették az popdívát, hogy gyorsan a plasziktai sebésze után kapott. Először felpüffedt, most meg elkezdett más arcot növeszteni, nem szeretjük. Bárcsak valaki megmondaná neki, hogy 50 felett  is lehet jól kinézni, neki is sikerült már, inkább hagyja a plaszitkát és maradjon a fiatal fiúknál, úgy jobban szerettük.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek