10 csodálatos sorozatpasi, 10 csodálatos stílus

Egy sorozatfüggő nőt nemcsak a csavaros sztorik, a remek párbeszédek vagy a jó poénok tesznek rajongóvá, de a jópasi karakterek is  közrejátszhatnak abban, hogy mit nézük 20-30-40 percig olyan szívesen. Mert szeretjük a szépet, na. Ennek bizonyítására összeállítottunk egy teljesen szubjektív habkönnyű listát kedvenc sorozataink férfi szereplőiről, az öltözködés, hajviselet, stílus alapján. (Figyelem, nem a színész stílusát és öltözködését vettük figyelembe, kizárólag a sorozatban megformált szerepére koncentráltunk.)

madmen

Kezdjük az utolsó, 10. helytől, majd a végén még hozzáteszünk két kedvencet, akik ugyan nem mai figurák, de kétségtelenül figyelemreméltóan öltözködnek.

10. Chuck Bartowski

Az Buy More műszaki áruház cuki szervizeséből lett szuperkém határozottan nem a változatos outfitjének köszönheti a 10. helyet. Chuck fedősztoriként dolgozik csak az áruházban, ahol rövidujjú fehér inget, nyakkendőt és sötét nadrágot hord, viszont ezt a klasszikus fekete Converse tornacipővel teszi, ami senki másnak nem bír olyan jól állni, mint neki.

chuck

9. Dr. Derek Shepherd

Őszinték leszünk, a Grace klinika főorvosa csak a haja miatt kerülhetett a listába. Szeretjük az orvosokat, a nők már csak ilyenek (a tűzoltókat jobban, Tommy Gavin viszont szarul öltözik, bocs), de Derek egyébként nem különbözik semmilyen átlagos dokitól, a haja viszont egész egyszerűen markolnivalóan tökéletes.

derek

8. Dr. Spencer Reid

Igen, előbújuk belőlünk kicsit az anyai ösztön is, de a Criminal Minds gyerekarcú zsenije inkább az őrületes geek (na jó, nörd) outfitjeivel került a látókörünkbe. A vékony nyakkendők, drapp ingek és kötött mellények csodásak, a haját viszont hosszan és borzosan szerettük jobban.

drspencer

7. Dr. House

Megint egy doki, de itt már a szerkó a bejövős, hagyjuk is a jellemet, egész egyszerűen imádjuk a azokat a világoskék ingeket a mindenféle pólókkal, remekül eltalált árnyalatok, de a szürkék sem rosszak, persze. A borosta pluszpont, imádjuk a borostát.

drhouse

6. Dr. Christian Troy

Ő nem simán doki, nem. Plasztikai Sebész! 30 fölött kötelező imádni legalább egyet, mi már régóta így vagyunk ezzel, amióta csak létezik a Kés alatt. Ő az, akinek a bőre alatt is pénz van és olyan minőségű és szabású luxusöltönyöket és napszemüvegeket hord, hogy nagyon nehéz másban elképzelni. Esetleg ezek nélkül, a mindig napbarnított bőrével, na úgy még megy.

troy

5. Ari Gold

Az Enturage sztárügynöke az előző helyhez hasonlóan mindig öltönyben jár és mindig iszonyú menő. (Kivéve ha válófélben van, akkor kicsit megborul, de nem baj.) Drága óra, sima bőr, tökéletes szabás. A mindent elsöprő szövegtől pedig mindenképp kikészülünk, csak azért nem került a listában előrébb mert egyre nagyobb itt a tolongás.

ari

4. Dexter Morgan

Egy sorozatgyilkos is lehet vonzó, főleg ha csak rosszfiúkat öl és azt is abban a szexi simulós gombos pólójában, azzal a mindig örlődő arckifejezésével, ráadásul Miamiban. A vérnyomelemző Dexter persze ingben is üt, véresen meg pláne, azokkal a kis rövidszárú kesztyűkkel, jajj.

dexter

3. Patric Jane

Mindig mondjuk, hogy a mellény micsoda tökéletes egy ruhadarab, tessék, a Mentalistának is elég volt a dobogóhoz! Patric Jane öltönyös típus és a haja is szuper, de a rászabott csodás mellényeitől szeretjük annyira, na meg a mosolyától, de az a sajátja, az nem ér. Ráadásnak ott van a sötét, drámai múltja, amitől magányos, a szeme meg néha olyan vonzóan szomorú.

patric

2. Hank Moody

Na itt már nagy a könyöklés, nehéz volt a döntés. Hank Moody, a Californication főszereplője az értelmiségi rosszfiúkért rajongó nők istene, és csak azért lett második, mert felnőttünk és a jófiúkat jobban szeretjük. Zseniális író, mindenkit megdug, állandóan be van lőve valamivel, iszik, dohányzik, okos és iszonyatos humora van. És ő legsármosabb tisztafekete, gyűrött cuccokban amit csodálatosan egészít ki a betört lámpájú Porsche kabrió, de azért nem élnénk vele, ezt mondanunk sem kell.

moody

1. Ted Mosby

Mondom, felnőttünk. A How I Met Your Mother főszereplője építész, keresi az igazit (megtalálta, erről a hosszú útról mesél minden részben) és közben iszonyú cukin bukdácsol. Szexisen kisfiús és istenien öltöztetik. Laza, kényelmes, egyszerű de fantáziadús és igényes outfitjei a mai 30-as értelmiségi példaképe lehetnének, ha csak feleilyen menőn, igényesen, odafigyelve öltöznének honfitársaink, minden nő Magyarországra járna megdugatni magát. Én szóltam.

mosby

+ Barney Stinson

Ted Mosby mindig (!!!) öltönyben járó barátját igazságtalan lett volna a listába tenni, hiszen ő mindig tökéletesen fest, ez a szerepe, az öltönyét csak akkor veszi le ha ágyba visz valakit, ami ugyan elég gyakori, ő mégis mindig frissen vasalt.

barney stinson

Aztán van még két kedvencünk, akiket külön kellett kezelnünk.

Don Draper, a Madman főszereplője híresen zseniálisan öltöztetett, de mondjuk ez az egész sorozat összes szereplőjéről elmondható, nekik köszönhetően jött vissza az 50-es évek a divatba, ezért hálásak is vagyunk, ahogy Don válltöméséért és kalapjáért is. Na meg a folyamatosan dohányzásért és viszkiért, az egész annyira FÉRFI, hogy az már fáj.

don-draper


Nucky Thomson, a Boardwalk Empire kincstárnoka pedig a 20-as években tesz el láb alól mindenkit, aki útban van neki, és mindezt tökéletes eleganciával, gyönyörűen megkomponált öltönyökkel, virággal a gomblyukában. A legjólöltözöttebb gengszer, akit csak ismerünk.

nucky-thompson

Ezek után természetesen a legjobban öltözött nők következnek, de ebbe most már tényleg beleszólhat Ön is. Van kedvenc karaktere, akinek odavan a stílusáért? Írja meg nekünk és összerakjuk a közös kedvenc tizesünket!

Oszd meg másokkal is!
Mustra