Katie Holmes bronzosítva, Megan Fox retrósítva reklámoz

Míg az Ann Taylor divatcég 2011 nyári kollekcióját még aranyos, kedves, elegáns szomszédlányként népszerűsítette Tom Cruise felesége, addig a H.Stern ékszermárkát már bronzosított nagyasszonyként reklámozza. Jó, hiszen hiába szeretnénk, ha folytatódna az imádnivaló Dawson és a haverok című sorozat, azért már egy 32 éves, családos nőről beszélünk.

A H.Stern még áprilisban szerződtette le a színésznőt, korábban pedig olyan híres nők voltak a márka reklámarcai, mint Kate Moss és Catherine Deneuve. A fotókat egyébként Tom Munro készítette Katie Holmesról, aki számára tényleg nem idegen a kamera előtti pózolás, hiszen 14 évesen már modellképző tanfolyamra járt.

Kolléganője, Megan Fox szintén egy új reklámmal jelentkezett – ő most éppen az Armani egyik alapozójának hirdetésében szerepel Elizabeth Taylor-utánérzésként. A cégnél egyébként folyamatosan rotálják a híres reklámarcokat: korábban Victoria Beckhammel igyekeztek fellendíteni a fehérneműk eladását. Őt Megan Fox követte a sorban, és a hülye nyilatkozatokkal teli korszakát már maga mögött hagyó színésznő az Armani Jeans népszerűsítésének feladatát is megkapta, amit azóta Rihannára osztottak. Semmi baj, Megan Foxnak megmaradtak a dekorkozmetikumok, amelyeket előtte az ismert modellel, Lara Stone-nal reklámoztak.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek