Leopárdban parádéznak a divatbloggerek

Van, aki soha nem hord állatmintát, mert fél tőle hogy közönséges, van aki szívesen hord állatmintát és fogalma sincs arról, hogy közönséges. És van az a néhány, aki felveszi, és jól is áll neki.

Ilyen kivétel volt például idén tavasszal Helen Mirren, de ha további hasonló ritkaságot szeretnénk nézegetni, akkor érdemes a divatblogok varázslatos világában nézelődnünk. Most épp a leopárdminta söpört végig a kedvenc oldalainkon, meg is mutatjuk, ki hogy értelmezi a nagymacskás pöttyöket, aztán szavazzanak, melyikükön a legklasszabb ez a trend.

Kezdjük egy kis hazaival, a The girl behind the fashion mask Lidiáját egy másik divatblogger szettje késztette arra, hogy megrendelje magának ezt a Topshop kabátot. Szerinte a leopárdminta sosem megy ki a divatból, vagy ha kimegy akkor gyorsan vissza is jön. A fekete és a piros után végül sötétkékkel kombinálta ezt a csuda jön-megy mintát, a kérdés hogy jól tette?

ruha1
thegirlbehindthefashionmask.com

Elsie, a Beautiful Mess Blog elbűvölő stílusú írója arra mutat példát, hogy egy hétköznapi szettel is milyen csodát tud művelni ez a minta. A remekül összehangolt farmer-póló-kardigán összeállítást a kiegészítők már elve izgalmassá tették, de a leopárdmintás loafer (mokaszin) az, amitől mégis igazán különleges lett. Vagy Önök szerint egy balerina vagy egy tornacipő lett volna a jobb választás?

Fotó: abeautifulmess.typepad.com
Fotó: abeautifulmess.typepad.com

Az Amszterdamból posztoló, mexikói származású Andy egy merész nadrágon mutatja meg nekünk, milyen csinos is tud lenni ez a minta egy ilyen szép hosszú lábon. Ön szerint is jól mutat ez a fekete darabokkal körített szűk naci?

Fotó: stylescrapbook.com
Fotó: stylescrapbook.com

Azt már egyszer kiderítettük, hogy ciki a tetőtől-talpig leopárdban partizás, most ismét döntsenek Önök: melyik blogger szettje volt a legvállalhatóbb a témában?

Ki a legcsinosabb nagymacska?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek