3 trend, amit a külföldi celebek csúcsra járattak

2011-ben a külföldi celebek rengeteg stílust kipróbáltak, a legnagyobb sikert talán mégis a hosszú, krémszínű ruhák, a piros szín és a fehér zakó aratták: még 2012-ben is érdemes ezekkel a színekkel és fazonokkal próbálkozni, nézzük, hogyan!

A krémszínű, csillogó estélyik sikerét főként Kate Middletonnak köszönhetjük, aki esküvője után pár héttel egy földig érő flitteres csodában vonult a vörös szőnyegre: egy elegánsabb buliban mi is kipróbálhatjuk ezt a stílust. A piros színhez pedig még buli sem kell: Pippa Middleton, Rachel Weisz és Doutzen Kroes is hasonló fazonú és árnyalatú, térdig érő ruhában jelent meg különböző alkalmakon, de olyan piros ruhában, mint az övék, akár munkába is mehetünk. Egy piros szoknya vagy ruha biztos választás fekete vagy fehér kiegészítőkkel.

Önnek melyik trend tetszik?

Nagy sláger most az itthoni leárazásokon is a fehér blézer, illetve a fehér, szmokingszabású zakó: irodai munkához kiváló, akárcsak a vörös ruha, de inkább tartogassuk esti partikra. Katie Holmes, Emma Roberts és Jenna Elfman jó tippeket adnak, hogyan körítsük úgy feketével a fehér zakót, hogy ne legyen unalmas, és ne is nézzenek minket pincérnek. Ön melyik trendet viselné: krémszínű estélyit vesz az újévi partira, piros ruhát a munkahelyre, vagy fehér zakót valamelyik jobb buliba 2012-ben?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek