Palvin Barbara a L'Orèal új rúzsügyi nagykövete

TSD6852

Remekül állunk modellügyileg, a csapból is folyó Mihalik Enikő mellett Palvin Barbara is komoly sikereket ér el. Most például nagykövetének választotta őt a L'Orèal, ennek köszönhetően olyan nevekkel kerül egy családba, mint Bianca Balti és Doutzen Kroes, írja a Modelinia.

"Boldog vagyok, hogy ugyanannál a L'Orèal Parisnél lehetek, ahol Gwen Stefani és Claudia Schiffer is van. Saját elképzeléseim vannak a szépségről, amik közel állnak ahhoz a modern felfogáshoz, amit ők képviselnek" - nyilatkozta a 18 éves modell. "Barbara nagyon ígéretes szupermodell, lenyűgöző személyiséggel, friss és elegáns szépséggel, nagyszerű humorral és lenyűgöző személyiséggel" - mondta róla a cég elnöke, Cyril Chapuy.

A nagykövetségbe olyan nagy ívű feladatok tartoznak, mint hogy gyakran kell klassz dolgokat mondani a cégről, a szépségről, de leginkább a Caresse nevű rúzsról, ami a cég legújabb terméke, és egészen halvány, természetes színt ad az ajkaknak. Ennek a tévé és print kampányaiban is Palvin Barbara szerepel majd.

Oszd meg másokkal is!
Mustra