Főszerepben: Adele dekoltázsa

Klikk a többi képért!
Klikk a többi képért!

Már jó pár hete lehetett tudni, hogy a brit énekesnő lesz a márciusi Vogue címlaplánya, és a Grammy-gála napján közzé is tették a fotót, amelyen akárhogy is nézzük, Adele impozáns dekoltázsa a főszereplő.

Az időzítés egyébként tökéletes volt, hiszen a hangszálműtétjéből felgyógyult híresség tarolt a díjkiosztón. Ennek örömére vagy talán ettől függetlenül még több fotót tettek közkinccsé, a Vogue honlapján pedig a vele készült interjú is elolvasható.

A lapok szerint a Karl Lagerfeld által kicsit kövérnek tartott énekesnő csodálatosan néz ki a képeken, amelyeken amúgy nem visel túl sok, túl feltűnő sminket, igaz, a jellegzetes macskaszem maradt. Egyesek szerint Adele egyébként sokkal soványabbnak tűnik a képeken, és ugyan lehet, hogy fogyott pár kilót, de a végeredmény a retushuszárok hathatós közreműködésének köszönhető.

A brit hírességet egyébként nem nagyon foglalkoztatja az alakja, elégedett a külsejével. „Sohasem akartam hasonlítani a címlapokon szereplő modellekre. Az átlagos nőket képviselem, és nagyon büszke vagyok erre. Ha színésznő lennék, és olyan szerepet kéne eljátszanom, hogy le kéne adnom 20 kilót, akkor leadnám, de a súlyomnak semmi köze a karrieremhez. Amikor szerződéseket írok alá, akkor sem meri senki azt mondani, hogy fogyjak le, különben nem dolgozik velem!” – nyilatkozta nemrég.

Oszd meg másokkal is!
Mustra