Néha fiús, néha dögös a 19 éves magyar modell

A két legsikeresebb magyar modellünk, Mihalik Enikő és Palvin Barbara mellett egyre többször futunk bele Szepesi Melinda nevébe is, aki nagyon tetszik nekünk, úgyhogy megérdemli hogy egy kicsit jobban megnézzük magunknak. A Hungarian Fashion's Beauty tumbleren rendszeresen szereplő lányról 2009-ben Oleg Borisuk ukrán divatfotós kiállításának apropóján írtunk már, akkor épp 16 évesen Párizsba készült az első szerződésével.

552709 ffb4cd877e5a22951f3818343ccd6bb3 o

Akkor Melinda még nem tudta mit vár a szakmától, két évvel az érettségi előtt a modellkedés érdekelte a leginkább, de nem tudta még mennyire lesz sikeres. Azóta viszont nevesebbnél nevesebb bemutatókon fordult meg: a 2010-11-es őszi/téli szezonban az Ann Demeulemeester show nyitó modellje volt Párizsban, rögtön az első útja alkalmával, de dolgozott New Yorkban, Milánóban, Londonban is, ott vonult Nicolas Andreas Taralis, a Moon Young Hee, a Zucca, a Commuun, a Rebecca Taylor, A Détacher, az Araks, és a 3.1 Philip Lim kifutóján is. Leérettségizett, most egyetemre készül és a Givenchy kampányról álmodozik.

A fotókon néha fiús, androgün, néha szuper nőies, szokatlan arcú topmodelljelölt Melinda reméljük, hogy egyre többet bukkan majd föl nálunk is. A jelenleg a New York-i divathéten dolgozó Mleindáról további képeket itt és itt talál.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek