Egy malájziai bolt ingyen pasit ad a cipő mellé

Egy cipőbolt "ingyen pasit a cipő mellé" akcióba fogott - írta a nymag.com. Az amúgy meglehetősen fantáziátlan, Cipő, Cipő, Cipő nevű, Kuala Lampurban működő malájziai cipőbolt összeállt egy társkereső oldallal, és most cipővásárlási lázban szenvedő nőket igyekeznek összehozni olyan pasikkal, akik aztán finanszírozni is tudják ezen nők szenvedélyét.

A Cipő, Cipő, Cipő így kampányolt Facebook oldalán: "Képzeljék csak el! Egy férfi, aki ismeri az ízlését, és meg is veszi magának a cipőt! Valóra vált álom? Igen, az! A Cipő, Cipő, Cipő-ben mindent megtalál, amire csak a szíve vágyik! Ehhez elég, ha megvásárol egy párat boltunk speciális cipőválasztékából, és máris randevúzhat egy olyan férfivel, akinek ugyanolyan az ízlése cipők terén, mint önnek. Majd ebédeljen az Actually-ban, Ázsia első számú randi-éttermében, s máris megtalálja azt az agglegényt, aki megfelel önnek. S ez még nem minden! 10%-os kedvezményt kap a cipőink árából, mégpedig ezen szőke herceg jóvoltából! Még mindig nem hisz a tündérmesékben? Biztosíthatjuk, hogy rosszul teszi: mi nem viccelünk!"

Nos, önök szerint vajon megéri egy pár ingyen cipő és egy ingyen ebéd egy alighanem lábfétises pasival, egy olyan cipőben, amire ez a férfi bukik? Nyilván nem, viszont ismerjük be, azért megfordul a fejünkben, hogy milyen jó lenne egy olyan pasit találni, aki könnyen meggyőzhető arról, hogy mennyire nagy szükségünk van pont arra az egy pár cipőre, amit kiszemeltünk magunknak.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek