Ha szombaton mindenáron szeretné az előző esti koncert okozta fülzúgást csöndes programokkal kiűzni a szervezetéből, akkor ismét örvendezhet, ezúttal is találtunk az ön számára erre alkalmas szórakozási lehetőségeket. Ne aggódjon, továbbra sem kell ehhez elhagynia a Sziget területét, viszont azon belül kell majd valamennyit közlekednie. 

  1. Gamelandhub - Ez a helyszín kedvez azoknak, akik csak hosszas könyörgés után voltak hajlandók elhagyni a pihe-puha ágyikót és a saját szobát, na meg a Playstationt és a Wii-t. Itt ugyanis ki lehet elégíteni az effajta igényeket, és bárki játszhat a PS4-től elkezdve az xbox-on át digitális és nem digitális (darts, Rubik-kocka, póker) játékokkal. Aki csak itt próbálná ki ezeket először, az ő szórakozásukat játékmesterek segítik.  
  2. Jóga a Színház- és Táncsátorban - Nem sok magyarázatot igényel a program, egyrészt mert mindennapos, szóval egész héten lesz lehetősége ellátogatni oda, másrészt itt nincs nagyon más feladata, mint jógázni. Rossz hír: reggel 10-kor kezdődik, amiért talán csak a legelvetemültebb jógarajongók hajlandók felkelni. 
  3. Afrikai Dob- és tánctanítás a Ballet Camarával - Az Afro-Latin-Reggae Falu elég sok programot kínál a Sziget idejére, és ezzel lehetőséget biztosít arra, hogy egy egyhetes, intenzív afrikai dobkurzuson vegyen részt mindenki, aki pont erre vágyik. 12:30-ra kell a helyszínre érkeznie ezért, 14:00-ra meg már egy szintet alighanem lépett is. 
  4. Acroyoga Workshop - Ha nem bírja a hajnali 10 órás jógát,van másik! Ez viszont egy egészen más fajtája a mozgásformának, az a jó benne, hogy a bizalomra épül és állítólag a képzelet hajtja. Az elevenjoga duó workshopján a magasba lehet emelkedni, majd visszaereszkedni a földre. Azt beszélik, hogy rendkívül addiktív.
  5. Baross Imre Artistaképző : A labda. Elég a sportból, irány a cirkusz! A Cirque du Sziget sátrában 16:30-tól egy varázslabda lesz a társa az artistaképző tanulóinak, ami a leírás alapján több mint varázslatosnak tűnik.

A programokat úgy válogattuk, hogy legyen ideje az estét a kedvenc színpadainál tölteni. 

A Nagyszínpad programja szombaton

16:00 Quimby

17:45 Bring Me The Horizon

18:50 Color Party

19:15 Sigur Rós

21:30 Muse