Résen kell lennie annak, aki a megpróbálja elhagyni Budapestet. Nem úgy általánosságban, csak nyugati irányban, a Budaörsi úton (azaz az M1/M7-re vezető útszakaszon), mert a Sasadi úti csomópont építése új fázisba lépett – írja az Ittlakunk

Eddig ugyanis csak el-eltologatták a sávokat, a rendszeresen errefelé ingázó munkatársaink szerint nem is volt nagyobb közlekedési fennakadás, csak a szokásos, Egér útig tartó dugó alakult ki reggelente. Keddtől a Rahó utca és a Sasadi út közötti kifelé vezető oldalon lezárják a külső sávot, ami buszsáv volt eddig. A belső sávot a szembejövő oldalra terelik, erről nem is lehet a külső Budaörsi útra (az 1-es főútra) kanyarodni ezután. Fontos még, hogy a hegyről idetorkolló utcák (Rahó, Pannonhalmi, Bozókvár) zsákutcákká válnak, innen a sztrádára csak az Egér úti csomópontban lehet majd felhajtani.

Szintén az Ittlakunk írja ugyanitt, hogy az 1-es villamos építési területén, az Etele-Fehérvári út kereszteződésnél végre megnyílik a lehetőség a balra kanyarodásra, így a 114-es és 214-es buszok is újra a régi útvonalukon járnak majd.