Most nem mi találtunk rohadt, de legalábbis erősen annak tűnő gyümölcsöt egy CBA Príma polcán, hanem olvasónk, aki az újracsomagolt, frissnek közel sem mondható, leakciózott mandarinokról fotókat is küldött nekünk.

Tegnap a Corvin téri CBA Prímában járva újabb remek akcióra és tudatos életmódra való nevelési célzattal árult termékre akadtunk. Múlt héten már volt egy kis botrány a rothadó alma miatt, akkor azt mondták, nem csinálnak több ilyet. No, tegnap este viszont találtunk szépen becsomagolt, zsugorfóliázott mandarinokat kiemelten jó áron: kilója csak 99 Ft. Egy apró szépséghiba volt vele: ahogy a képeken is látszik, az erőteljes túlérés jeleit mutatják az árusított déli gyümölcsök. Magyarul rothadnak, de durván

– írta a képeket beküldő olvasónk az oldalán, ahol hozzátette még, hogy a becsomagolt és leakciózott mandarinok mellett ki volt pakolva egy ládába nem akciós mandarin is, ami ahogy fogalmazott – "ugyanolyan feketedő, rothadó szeméthalom" volt.

(Olvasónk egyébként nagy valószínűséggel a Corvin Plázában található boltban fotózott, legalábbis a címkéken ez látszódik, az viszont nem a Corvin téren van, de a lényegen ez már nem változtat.)

Pedig csak pár nap telt el azóta, hogy még a CBA is kiakadt az egyik Príma nevet viselő budapesti boltjuk értékesítési szokásain, vagyis azon, hogy megvágott, és rohadt almát árultak újracsomagolva és leakciózva.

Akkor a CBA kommunikácós igazgatója, Fodor Attila azt mondta, az ilyen termékek árusítása nem megengedett, és kivizsgálják az ügyet.

Ismét megkerestük a CBA-t, a cég kommunikációs igazgatója, Fodor Attila pedig a következőt mondta:

Gyakorlatilag ugyanazt tudom tenni, mint az előző esetben, a kollégákkal azon nyomban kivizsgáltatjuk. Nyilvánvaló, hogy cselekedni fogunk annak érdekében, hogy ehhez hasonló eset soha többet ne fordulhasson elő.

Kommentálná? A Facebookon tegye!